Notice: Undefined index: HTTPS in /var/www/vhosts/devinkgevelwerken.nl/httpdocs/core/config/config.inc.php on line 56

Notice: Undefined index: d4304595 in /var/www/vhosts/devinkgevelwerken.nl/httpdocs/core/config/config.inc.php on line 56
De Vink Gevelwerken - Restauratie luchtkalk mortel op maat
Mortels op maat naar historisch receptuur of analyse

Mortels op maat naar historisch receptuur of analyse

De Mortel Compagnie.
Tijdens de aanloop naar restauraties beseffen wij steeds vaker dat om ons heen de oude vertrouwde kwalitatief hoogwaardige en duurzame  gerotte restauratiemortel op luchtkalk gebaseerde producten en ambachtelijke natuur kalk technieken zijn vergeten. Als onderscheidend restauratiebedrijf met meer dan 110 jaar ervaring, in metselwerk, voegwerk en pleisterwerk, bieden wij onder de naam van de Mortel Compagnie historische restauratie-kalk producten, mortels op maat, workshops, consults en aanvullende diensten aan.

Analyse en duplicaten van de groots mogelijke compatibele  restauratiemortel of pleister. Lang gerijpte hoogzuivere luchtkalk (kalkdeeg,  putkalk) voor restauratie van monumentaal erfgoed en historische ondergronden aan bijvoorbeeld voegwerk, fresco's, sgrafitto en kalkpleister.

Voor wie is de Mortel Compagnie? Voor u als particulier bezitter van een monument of eco-woning maar ook voor architecten, overheden, scholen, kantoren en woningcoöperaties. 

Voor een uitvoerige uitleg bij onze diensten en producten van de Mortel Compagnie

Wilt u meer weten over onze ambachtelijke kalkproducten, traningen, advies kijk dan op de Mortel Compagnie.

Of neem dan contact met ons op, telefoon 06 54203929 / 06 29052777 of mail info@devinkgevelwerken.nl