Notice: Undefined index: HTTPS in /var/www/vhosts/devinkgevelwerken.nl/httpdocs/core/config/config.inc.php on line 56

Notice: Undefined index: d4304595 in /var/www/vhosts/devinkgevelwerken.nl/httpdocs/core/config/config.inc.php on line 56
De Vink Gevelwerken - vacatures voor leerling restaurateur en vakman
vacature voor leerling en vakman

vacature voor leerling en vakman

De Vink Restauratiewerken B.V. heeft op korte termijn diverse vacatures voor toekomstige restaurateurs M/V en leerling restaurateurs M/V. Ons werkgebied concentreert zich van de randstad tot de provincies Utrecht, Zuid-Holland en Noord-Holland.

Onze werkplek:

Samen met jou gebruiken wij onze restauratie technieken voor het behoud van historische steenachtige-, minerale ondergronden en afwerkingen. Denk hierbij aan afwerkingen en ondergronden van baksteen, kalk, keramiek, pleister, beton en natuursteen aan monumentale woningen, landgoederen, villa's, gedenkteken, forten, kademuren, kerken en kunstobjecten. Tot op de dag van vandaag werken onze specialisten volgens de oude tradities met traditionele materialen en ambachtelijke technieken om de duurzaamheid van ons werk te waarborgen. Zo kunnen latere generaties in de toekomst nog steeds kennis nemen van de historische waarde van ons cultureel erfgoed.

jij bent als leerling:

Als leerling restaurateur en toekomstig vakman beschik je over MBO niveau, ben jij leergierig, bereid workshops en trainingen te volgen. Door hard te werken en het geleerde in de praktijk te brengen ben jij al gauw het visitekaartje van het restauratie ambacht en ons erkend leerbedrijf. Door jou kennis te laten maken met diverse diciplines ga je een afwisselende toekomst tegemoet in ons restauratieteam.

jij bent als vakman:

Heb jij de nodige ervaring als metselaar, voeger, restaurateur,  betonwerker of stukadoor met een voorliefde voor monumentaal erfgoed. Je beschikt over een MBO werk- en denkniveau en vind het leuk jouw ervaring te delen en bij te leren waar nodig. Als visitekaartje van je werk en ons bedrijf beschik jij over representatieve en collegiale capaciteiten. Natuurlijk vind jij het leuk om in een team te werken en kennis over te dragen maar kan je ook zelfstandig veel voorkomende werkzaamheden verrichten en bent in het bezit van een geldig BE rijbewijs.

Wij samen:

Brengen wij ons prachtig nationaal historisch erfgoed door middel van onze sinds 1902 bewezen restauratie technieken terug in de toekomst. Onze opdrachtgevers zijn overheden, kerkbesturen, landgoederen, schoolbestuuren, stichtingen en trotse bezitters van een monument.

Richt jouw sollicitatie voorzien van cv aan de Vink Restauratiewerken B.V. per mail aan info@restauratiewerken.nl of  info@devinkgevelwerken.nl dan nemen wij na ontvangst direct contact met jou op.

Wil je meer weten of kennismaken dan kan je ook altijd even bellen met E. de Vink jr. op telefoonnummer 06-54 20 39 29.

Referenties

De Vink Gevelwerken werkt voor vele verschillende klanten. Wilt u graag een paar door ons uitgevoerde projecten bekijken?
Bekijk onze referenties